Sinterklaasfeest en kerstdiner op de OMS

Vrijdag 27 november 2020

Vanwege de coronamaatregelen, zal het sinterklaasfeest en het kerstdiner iets worden aangepast

Sinterklaasfeest woensdag 2 december

We zullen dit jaar Sinterklaas en zijn pieten gewoon in school ontvangen. Maar, er is geen ontvangst met ouders op het schoolplein of in school. Dit i.v.m. de coronamaatregelen. Het feest voor de kinderen zal verder in school niet anders zijn dan andere jaren. Wel zullen we, zoals we nu al lange tijd doen, de hygiënemaatregelen blijven toepassen en afstand houden onder de collega’s.

Sinttoneel

Het Sinttoneel op donderdag 3 december zal ook gewoon doorgang vinden; een aanpassing is niet noodzakelijk.

Kerstdiner

Het kerstdiner zal ook doorgaan. Helaas is het nu niet toegestaan, i.v.m. de coronamaatregelen dat de kinderen van huis eten meenemen. De school zal op deze avond zorgen voor het eten, zodat we dat volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen organiseren.

U krijgt ruim op tijd nog verdere informatie over het kerstdiner op donderdag 17 december.

Team OMS