Morgen laatste schooldag en afstandsonderwijs OMS

Maandag 14 december 2020

U heeft het vast vernomen uit de persconferentie maar de scholen gaan vanaf woensdag tot en met 19 januari helaas weer dicht ivm het coronavirus. Wij vinden dat erg jammer, maar begrijpen doen we het ook.

In latere mail/apps (morgen) zullen we u verder informeren hoe we het afstandsonderwijs weer gaan verzorgen en over de opvang van de kinderen voor mensen in vitale beroepen.

Omdat het kerstdiner niet door kan gaan, willen we morgenmiddag toch heel graag 2020 op een gezellige manier afsluiten met de kinderen. Als ze willen mogen de kinderen in nette kleren naar school komen, en zullen we voor iets lekkers zorgen.

Tot zover in ieder geval, morgen laten we meer weten over hoe het verder gaat met afstandsonderwijs.

Frederik Nijmeijer