Tevredenheidspeiling ouders

Vrijdag 22 juni 2018

Beste ouders,

Gisteren heeft u in uw mail een bericht ontvangen met een link naar onze tevredenheidspeiling.

Ook dit jaar willen we graag jullie mening horen over onze school. Naar aanleiding van jullie feedback in de peiling van vorig jaar hebben we diverse acties ondernomen en het is goed om nu te horen of dit naar tevredenheid is geweest.
Deze vragenlijst staat ook open in de periode van de oudergesprekken. Als u daarvoor op school bent zullen er een aantal computers beschikbaar zijn waarop u de vragenlijst kunt invullen, als u er thuis nog niet toe gekomen bent.
Zo willen we zorgen dat we van heel veel ouders een reactie krijgen, want pas dan weten we iets.
Probeer bij uw antwoorden altijd te kijken naar het geheel en niet te focussen op één voorval, goed of vervelend, dat u erg geraakt heeft.

Hartelijk dank