Zomerafscheidsfeest

Woensdag 11 juli 2018

Beste ouders en kinderen,

Woensdag 18 juli vieren wij het afscheid van de leerkrachten die volgend jaar niet op de OMS terugkeren;

Daarvoor willen we alle kinderen om 9:00 uur op school hebben (kunt u uw kind echt niet op deze tijd brengen, dan mag het ook eerder). Het liefst in lichte, fleurige zomerkleding. We zullen ons langs de Hoekenes tot aan de Callandlaan opstellen om de feestelingen, die met de tram gaan arriveren, te ontvangen. Alle kinderen mogen iets meenemen waarmee ze veel geluid kunnen maken, b.v. toeter, ratel, kleppers, trommels, etc.
Ouders die zich hierbij aan willen sluiten zijn van harte welkom en kunnen zich achter de kinderen opstellen.
Als we naar binnen gaan, gaan de ouders naar huis.

We hebben dan in de ochtend een feestprogramma binnen en buiten.

Vanaf kwart voor 12 zijn alle ouders weer welkom op het schoolplein. De feestelingen komen dan naar buiten, zodat ook u afscheid kunt nemen.

De kinderen komen om 12:00 uur ook naar buiten en mogen dan met u naar huis.

We verwachten prachtig weer en een mooi feest.

Team OMS, Liny Demandt