Herinnering wijziging datum kerstdiner

Dinsdag 14 december 2021

Herinnering! Vorige week ook per mail verstuurd.

Door de coronamaatregelen en de onzekerheid rondom het wel of niet eerder gaan dicht als school, hebben we besloten het kerstdiner een week eerder te houden. Vorig jaar werden we plotseling overvallen door een schoolsluiting. Dat hoeft dit jaar natuurlijk niet zo te zijn, maar voor de zekerheid doen we het dit jaar dus een week eerder.

Het wordt dan geen kerstdiner, maar een kerstlunch op school. Dat doen we op donderdag 16 december, gewoon onder schooltijd. De school verzorgt het eten en uiteraard is het leuk als de kinderen feestelijk gekleed naar school komen. Het pauzehapje wel laten meenemen naar school graag.

Het kerstdiner dat gepland stond op 23 december gaat dan niet door.

Dat betekent dat de kinderen op donderdag 23 december (dus niet 's avonds) de hele dag gewoon naar school komen en vrijdag 24 december de hele dag vrij zijn. Dat is dus anders dan in de kalender staat. Als dat voor u problemen oplevert, laat dat ons dan weten. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Tot zover!

Vriendelijke groet,