Schoolsluiting volgende week update 2!

Woensdag 15 december 2021

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Zoals gisteren in de persconferentie medegedeeld is, sluiten de basisscholen een week eerder. De laatste schooldag is aanstaande vrijdag 17 december.

Volgende week - de week voor de kerstvakantie - is een lesvrije week. Dat wil zeggen dat wij tot en met de kerstvakantie geen onderwijs aanbieden, ook niet in de noodopvang. We verwijzen hiervoor ook naar het gezamenlijk besluit van de Amsterdamse schoolbesturen in bijgaande brief van ons bestuur. Ons personeel heeft geen vakantie maar zal zich voorbereiden op de mogelijke scenario’s ná de kerstvakantie.

Volgende week bieden we alleen noodopvang, tijdens schooltijd, aan kinderen waarvan beide ouders een aantoonbaar cruciaal beroep hebben.

Komt uw kind volgens de richtlijnen van de overheid in aanmerking voor de noodopvang, geef dit dan uiterlijk op donderdag 16 december per mail aan via directie@obs-oms.nl met daarin het volgende:

• Naam + groep van uw kind
  • Beroepen van beiden ouder(s)/verzorger(s)
  • Dagen waarop noodopvang noodzakelijk is
    Vrijdag 24 december was een geplande lesvrije dag. Op deze dag is er geen noodopvang.

In uw mail ook een brief van het bestuur over de schoolsluiting.

Wederom dank voor uw flexibiliteit. We wensen u alvast fijne en vooral gezonde feestdagen.

Vriendelijke groet,

Frederik Nijmeijer