Uitnodiging voorlichting schoolplein

Vrijdag 16 november 2018

Beste ouders en buurtbewoners,

De Osdorpse montessori school heeft een mooi openbaar schoolplein en dat willen we ook graag zo houden. We willen echter het plein nog mooier en uitdagender maken. Ook voor volwassenen willen we het aantrekkelijker maken.  Daarom hebben we plannen gemaakt het plein te vergroenen.

Om ouders en buurtgenoten hiervan op de hoogte te stellen hebben we een middag gepland waarop wij ons voorlopige ontwerp aan u laten zien. Het stadsdeel heeft dit plan voor een Amsterdamse subsidie namens ons ingediend en we krijgen ook hulp van ons bestuur om alles goed te laten verlopen. Inmiddels hebben we bericht dat de subsidie is toegewezen.

Wij nodigen u van harte uit om op donderdag 29 november van 17:00 – 17:30 uur naar onze presentatie te komen kijken. Inloop is vanaf 16:45 uur.

Met vriendelijke groet,

Directie, Ellen Koops

Namens het team, Iris, Marscha en Cygnea.