Update week 50

Vrijdag 7 december 2018

Weekupdate week 50

Beste ouders,

We proberen wekelijks een update te verzenden, helaas is het een paar weken niet gelukt.

Vakantierooster 2018-2019 (bijgestelde versie) is verstuurd.

App

In de App komen berichten er heel anders uit te zien, dan wenselijk en de bedoeling is, we werken aan een oplossing.

Instructiebrief voor de App

We zullen nog voor de kerstvakantie een brief met instructies meegeven (aan alle kinderen van de school) hoe de App zo optimaal mogelijk in te stellen, zodat iedereen alle berichten krijgt.

Huisvesting

De vloer is gemaakt na het wanden uitbreken tussen de lokalen van MBA en BBA, gelukkig is het nu een geheel.

Van de brandweer moesten er nog een tweetal balken bij de zij-ingangen, brandwerend worden gemaakt, afgelopen week is dat gebeurt.

Els

Els is helaas nog steeds ziek. Aanstaande maandag 10 december zal Els worden gehaald en zal ze een uurtje op school zijn.