Interne begeleiding

Zaterdag 9 maart 2019

Beste ouders,

onderstaand een bericht van Marianne onze Intern begeleidster. Marianne heeft een nieuwe baan. Wij vinden het natuurlijk ontzettend jammer dat ze weggaat, maar begrijpen haar keuze. We zullen Marianne haar gedrevenheid en positiviteit gaan missen. Wij wensen haar heel veel succes in haar nieuwe baan? Ondertussen wordt er intern nagedacht over de verdere invulling van de interne begeleiding. Zodra daar meer bekend over is worden jullie daar uiteraard van op de hoogte gesteld.

Beste ouders,

Via deze weg wil ik laten weten dat ik per 1 mei a.s. op een andere school zal gaan werken als intern begeleider. Er doet zich een nieuwe kans voor waar ik graag voor wil gaan.

De afgelopen jaren heb ik hier veel geleerd en ervaring opgedaan, dit neem ik mee in mijn nieuwe baan.

Ik wil jullie en de kinderen heel erg bedanken voor de fijne en soms intensieve samenwerking hier op school!

Graag nodig ik jullie uit voor een drankje op donderdag 18 april tussen 15.00 en 16.00 om persoonlijk nog even afscheid te kunnen nemen.

Donderdag 18 april is is tevens mijn laatste werkdag op de OMS.

Hopelijk tot 18 april en anders misschien op een ander moment?

Marianne heeft een nieuwe baan. We vinden het natuurlijk ontzettend jammer dat ze weggaat, maar begrijpen haar keuze. we wensen haar heel veel succes in haar nieuwe baan en gaan op zoeke naar een

Groet, Marianne (intern begeleider).