Mededelingen/Nieuws week 20

Maandag 20 mei 2019

 

 

Mededelingen/Nieuws week 20

Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei is er nog school, om 12.00 uur zijn we vrij, dan begint het hemelvaartweekend tot en met 4 juni 2019.  Op 5 juni is er weer school.

 

Koffieochtend van wo. 5 juni verplaatst naar vrijdag 14 juni

In de kalender staat op 5 juni een koffieochtend. We hebben de koffieochtend verplaatst omdat het einde van de Ramadan ook nog op 5 juni zou kunnen vallen. Ook is het direct na het Hemelvaartsweekend. Vandaar dat de koffieochtend naar vrijdag 14 juni 2019 verplaatst wordt.

 

Muren

In de zomervakantie zullen er in een aantal lokalen muren doorgebroken worden.

Wij willen ons gebouw zo optimaal mogelijk inzetten voor ons Montessorionderwijs.

Het gaat om de muren tussen het lokaal van Sandra en Irma, Lianne/Rens en Ellen P.,  Machteld/Marscha en het muzieklokaal en bij Dieuwertje. Wij doen deze aanpassing in het gebouw omdat binnen het Montessorionderwijs samenwerken tussen kinderen en leerkrachten van belang is. In de uitsparingen komen schuifdeuren, zodat er soms ook gekozen kan worden om de deur even dicht te doen als dat nodig is.

 

Vloeren

In de zomervakantie worden ook alle vloeren vervangen.

Doordat de muren doorgebroken worden, kan dit in een keer gebeuren.

 

Schoolplein/Schooltuin

We zijn er bijna! De start van het nieuwe schoolplein begint zoals we nu weten net voor de zomervakantie en het tweede deel zal na de zomervakantie gedaan worden. Zaaien en planten kan namelijk tot eind april en daarna weer in september/oktober.

 

Pinksteren

Het Pinksterweekend is het weekend van 8 juni tot en met maandag 10 juni 2019.

 

Extra ouderavond op dinsdag 13 juni 2019

Reserveert u alvast dinsdag 13 juni van 19.00-21.00 uur?

De avond zal gaan over het nieuwe schoolplein en we zullen een aantal workshops organiseren. Deze workshops zullen o.a. gaan over Montessori en het omgaan met sociale media. Het programma volgt zo snel mogelijk.

Terug

Hoekenes 59

1068 MR Amsterdam

020 619 0914

info@nullobs-oms.nl